O nama

Kao i svaka kompanija, o nama se može mnogo toga napisati, i mi imamo istoriju… Pa da počnemo: During the war… 🙂

Naša istorija, za IT struku, seže daleko u prošlost. Ideja servisnog centra, koji bi u oblasti mikro i SMD elektronike davao usluge svim zainteresovanim pravnim i fizičkim licima, potiče od kraja prošlog i početka ovog veka. Bila su to neka čudna, lucidna, vremena Y2K bug-a. Izgleda da nam ta bubica nikad nije izašla iz glave…

Istorijat

U 2002. godini osniva se EXPERT ELECTRONICS, kamen temeljac i prva stepenica zajedničkog puta. Puno zanimljivih projekata kasnije, uz dosta istrošenog kalaja i malo trgovine, ideja samostalne delatnosti i servisnog centra bledi. Kada danas razmišljamo, sumnjamo da je oblak isparenja fluxa učinio svoje. Osnivači i zaposleni prelaze u druge kompanije, upoznaju nove posvećene kolege i, ispostaviće se kasnije, stiču nova dragocena iskustva.

Godine 2011, od strane “ljudi iz struke”, elektroničara i servisera sa višedecenijskim iskustvom u radu sa mikro SMD i BGA elektronikom i dugogodišnjim iskustvom u ovlašćenom servisu laptop računara, osniva se LAPTOP EXPERT. Novi početak, uspostavljanje saradnje sa svim relevantnim servisima u Srbiji, i vremenom LAPTOP EXPERT postaje poznat po tome da uspeva da popravi sve ono što su drugi probali ali nisu znali ili mogli. O nama pričaju u IT krugovima, postajemo uzor drugima. Nakon nekoliko promena lokacija i mnogo novih kolega kasnije, našli smo se u centru grada kod Zelenog venca, u Kraljice Natalije 17 (bivša Narodnog fronta).

Sredinom 2015. godine, videlo se da su nove promene blizu. Godinu dana kasnije, u junu 2016, brand LAPTOP EXPERT, zaposlene i servisnu lokaciju preuzima kompanija FOURTOP d.o.o. stvarajući moderan servisni centar.

Početkom 2018. godine, otvaramo i drugu lokaciju, na Novom Beogradu, Pariske komune 53, kako bi bili još bliže vama, našim klijentima.

Vizija

Tog trenutka počinje borba za očuvanje imidža i unapređenje pozicije na tržištu. I dalje smo tu, i rastemo. O nama najbolje govore hiljade zadovoljnih klijenata. I dalje da uspevamo da popravimo sve ono što su drugi probali ali nisu znali ili mogli. Naš kung fu je jak i naša vizija stabilna.

FOURTOP d.o.o. danas pruža sve vrste usluga vezane za hardver i softver laptop, netbook, tablet i desktop računara. Servisiramo sve modele LCD/LED monitora i televizora. Radimo popravke višeslojnih elektronskih ploča svih vrsta. Poznavanje elektronike omogućava nam da svaki problem sagledamo u potpunosti. Zbog toga vrlo uspešno i u kratkim rokovima popravljamo višestruke kvarove na elektronici uz istovremeno otklanjanje problema u softveru. Veliki izbor dostupnih rezervnih delova i saradnja sa svim relevantnim servisima osigurava brzu i povoljnu nabavku nedostajućeg rezervnog dela. Postavljamo nove standarde, kao što su TOP usluga i akcije za naše verne klijente.

Misija

Stalnom edukacijom zaposlenih i unapređenjima opreme za rad, konstantno unapređujemo ionako već veoma visok kvalitet svojih usluga. Ponovo smo u prilici da postavljamo standarde kvaliteta u okvirima domaćeg tržišta, a na zadovoljstvo naših klijenata.

Bili smo uvek i ostaćemo tu za vas, naše klijente, da vas saslušamo, shvatimo vaše potrebe i ponudimo pravu uslugu, skrojenu baš za vas.